Verslag maken hoe

Verslag maken hoe

Een verslag maken hoeft niet eenvoudig te zijn. Een verslag maken hoe doe je dat? Belangrijk bij een verslag maken hoe je dat ook doet, is het onderwerp. Waar wil je een verslag over maken?

Begin bovenaan met het onderwerp in een kernachtige beschrijving neer te zetten, bij voorkeur een enkel woord. Begin dan met een inleiding. Alsof de lezer geen flauw idee heeft waar je het over wilt hebben. Als je dat gedaan hebt, druk op enter en begin op een nieuwe regel. Zo maak je alineas. Een verslag maken hoe je dat ook wilt doen, kun je het beste opbouwen in die alinea’s.

Verslag maken hoe

 

Denk goed na over wat het punt is wat je wilt maken met je verslag.

Vaak bestaat het uit verschillende deelpunten. In elke alinea behandel je een deelpunt, die naar een conclusie leidt. Die conclusie schrijf je op in de laatste alinea. Een verslag maken hoe doe je dat? Je kunt met je handen in het haar gaan zitten omdat je misschien niet zo goed in spelling bent. Daar wil je niet op afgerekend worden dus: een verslag maken hoe doe je dat….zonder spellingsfouten? Gelukkig is er op bijna iedere computer wel een spellingscontrole.

Spice it up!

Zorg er zeker ook voor dat je verslag niet te saai is. Gebruik een foto-editor (er zijn goede gratis opties!) om je verslag te voorzien van een unieke touch!